Trettionde september

Hade klassfoto idag. Fick sitta ner på golvet med mina tjejer. Ser dock skit rolig ut, och jag och Asp är taggade på fajt, haha! Ser dock hur konstig ut som helst på klassbilden, men det bjuder jag på.. I <3 U



Var med Johanna och grabbarna efter skolan, lika kul som alltid. Efter det har jag suttit på en stol i sisådär 3,5timme i handledarkursen för att senare börja övningsköra. Inte det roligaste, men chokladen gjorde så det var värt det. Snodde med mig en mugg hem också.. I morgon har jag ingen aning om vad som händer, lång dag i skolan iallafall. Hem och sova efter plugget? Ja tack.

Don't you "shut up" me..?

Dagen har mestadels bestått utav skratt, härliga vänner och en chailatte med Johannisen. Inget att be om för 2 alltså, hehe.. Nej men livet leker som sagt, skolan går gr8 och världens bästa tjejer.. är ba världens bästa tjejer! Är fett trött, så jag ger er detta, och med det säger jag godnatt! C to the iao.

Namn: Therese typ
Piercingar: Öronen och naveln. Hej tungan?
Tatueringar: Inte än, men dom planeras..
Längd: !70centimeters
Skostorlek: 37/38
Hårfärg: Mellan blond, eller?
Är du kär i någon: Secret
Önskar du att du bodde någon annanstans: Nej fan, tvärtrivs! Men en snygg, stor och vit villa utomlands bangar väl ingen på, eller..?
Tänker du på självmord: Nej, det är inget som just nu snurrar runt i mina tankar
Tycker andra att du är attraktiv: Fan vet jag
Vilket shampoo använder du: Loreal elvital, typ
Vilken parfym använder du: The body shops mumsiga, eller så baxar jag ett sprut av mamsen
Vad är du rädd för: Kärleken kanske
Gillar du att tvätta: Helo tvättmasikn?
Gillar du Berg-och-Dalbana: Det är ju inte direkt "jippi, nu åker vi", utan mer "okejdåååå..."
Vad har du gjort idag: Varit i skolan, varit i huddinge centrum med Angelica x2 och lite Per, stan och lite sånt
Var det kul: Fett kul!
Hur tidigt stiger du upp: Beror på när jag börjar. 05.55 mestadels. Eller ja, då ringer min väckarklocka ialalfall
Gillar du att slåss: Ibland, ja. Töng på tv spel!
Vad ska du göra ikväll: Nu alltså? Sova arslet av mig
Är du seriös:
Nej. Det skulle jag inte påstå. Det beror på. Jag kan om jag vill
Vad är du allergisk mot:
Matteboken och mjölk
Var har du ont:
Ingenstans. Huvudet lite maybe
Använder du hårspray:
Klart
Kan du stå på händer:
Ja, fett lätt
Favorit serie:
Vänner, Scrubs, Grey's anatomy och Svenska hollywoodfruar funkar alltid

Btw så åskar det riktigt mycket ute nu, och jag hatar åskan.. Så jag ska krypa upp under täcket nu och typ, gömma mig som en rädd liten jävla kanin unge? Usch säger jag bara. Tror jag smyger in till lillasyster och ber henne dela säng med mig..

Fuck you.

Tack, du bevisade klart och tydligt vad det var du ville ha ut av mig. Tack för det, det värmer verkligen. SAJK! Jävla kukhuve...

Top of the world

Och bara så blev låten så sjukt mycket bättre än vad den var innan. Åh hjälp vad glad jag blev helt plötsligt. Åkte aldrig till huddinge tidigare btw, mötte Geten och Christopher en snabbis istället och snackade massa mys med Geten. Fredag blir en rolig dag! Looking forward to!


I'm out!

Ska springa till bussen som går 18.33 när som helst, för att träffa Geten, Tommy & Krille i huddinge centrum. Jag gillar't! Ska turboplatta håret nu. Vi hörs lite senare, PUSS

I LOVE IT

Jag har upptäckt att min liv är helt underbart. Visst, det dyker upp hinder. Men vem stöter inte på små hinder som är lätta att gå över eller gör att det för stunden blir lite sämre med allt? Alla gör ju det.

Just nu leker livet. Och jag älskar det! Jag är hur glad som helst och allt går as bra! Och mina tjejer är världens bästa tjejer. Jag älskar er. Tack för att ni finns.


<3 u guys

Aspen, Geten & Madde. Ni är guld <3


nej jag sover inte, jag skrattar

 

Babe, du gjorde min kväll och nu kan jag sova. Thank lord!


you made my day. every day

Prata, läsa, lyssna, inse, gråta, läsa mer, besvikelse
Fan jag orkar inte

and thats a fact


die bitch

Orden jag älskar dig uppskattas att höras.
Man vill alltid synas för den man blir påstått älskad av.
Och att våga visa sina känslor offentligt är stort.

Take a step little man.

20 september

Idag fyller världens bästa mamma år! Hon fick rosor av mig och blev jätte glad. Då blev jag också lite gladdeliglad :)

Hade sovällskap inatt, så nu är jag riktigt trött eftersom denna puttade upp mig ur sängen och ut i kalla vädret klockan nio i morse.. Så snart blir det sova lite igen, och sen ner och duscha för att fräscha till mig lite. Btw har min söta pappa fått igång min moppe igen, så nu slipper jag gå överallt! Fatta vad skönt?! Och jag har fått min usb kabel till datan också. Men funkar den? Nej. Blir så jävla less! Ingenting funkar för mig..

Förklara dig aldrig - dina vänner behöver det inte, och dina ovänner tror dig ändå inte

youdon'tcareabit

Skola idag, det var nice. Min klass är så schööön! Ska alldeles strax ut på en lång promenad och sen när jag kommer hem igen ska jag plugga.. Imorgon ska btw jag och min get leka hela dagen i skolan, haha. Det kommer bli ruuligt.
Och jag hatar spelen på facebook! Man börjar spela, sen fastnar man och sen är fiskarna ens små bäbisar.. Dude, det är så överdrivet beroendeframkallande! Ska döda Geten i morgon för att hon fick mig att börja spela.

Ut och gå, prata i telefon och vädra lungorna, Ciiiiiiiao!
I'll never let another chick bring me down

LET ME KNOW

Den dagen du hittar en snyggare människa än Lindsay Lohan,
den dagen kan du ju säga till.


BACK TO BASIC

Hejhej hämskt mycket hej. Skolan idag var rätt seg. Lök. Underbart att jag har mina brudar som gör min dag! Efter skolan var jag med Geten och massa boys, sen mötte jag Johanna och motionerade lite, och sen träffade jag mina boys ute ett bra tag. Naiz! Skola i morgon då, taggad? Naej. Inte alls. Vill bara ligga hemma och gosa med kudden hela dagen i morgon..  Är egentligen jävligt trött just nu, så jag dissar dethär nu och joinar min varma säng nu istället.  Grattis på födelsedagen idag Samuel!

Life's a bitch

Egentid. Tid för mig själv. Det är allt jag säger.

Ut ett tag, ni vet hur ni når mig! PUSS

Mobilbloggar för att jag är cool

Ligger i sängen nu med min väninna som roar sig med skuggfigurer (?!) Jag menar hallå.. Hon är inte lika k00l som mig, hallÅåh (: (: Nu ska vi göra någonting roligt, så puss på er g33ks! C to the iao!

"du är fedt lebb vännen!"

Frilufsdag idag med skolans alla ettor var underskattad. Jag hade faktiskt roligt. Koka nyponsoppa i ett stormkök är det inte alla som gör innan man dör! Var tillbaka i huddinge centrum vid 3 med Angelica och Geten, haha! Vi sprang omkring och gjorde minsta möjliga och bara snacka skit och skratta. Sällskapa hem med Geten och bara snacka massa skit och killar, mycket mysigt! Vi satt utanför mig och snacka i ca 2timmar igår efter skolan också. Muucket roligt. Härlig prick det där asså!
Ska springa ut en liten stund nu, pussen!

Dagens humör: Riktigt glad
Dagens måste: Ut och gå, lääänge
Dagens vill hända: Att M ska må bra....
Dagens frisyr: Knut
Dagens outfit: Leggings, långt linne, en liten jacka, halsduk och tygskor
Dagens person/er: SMHPTR09
Dagens dryck: Cola hela dagen
Dagens dåliga: Att jag "bråkar" med världens bästa
Dagens bra: Johanna är alltid bra
Dagens planer: Ut och möta Jessica nu, sen ut och gå
Dagens längtan: Till i morgon :$
Dagens vill ha: Cassshflow
Dagens saknad: Kärlek, kramkompis, pussis

Can't find the word..

Vet inte ens vad jag ska säga.. Tycker hela grejen du utsätter dig själv för är löjlig. Att klaga på mig och försöka få mig må ännu sämre funkar inte. Det bevisar bara en sak. Och jag tror inte ens jag ska behöva säga vad det är, för att du ska förstå.

I got 99 problems but a bitch ain't one

Du kan omöjligt få dig själv att vilja gå in i någonting, för när du är halva inne går det inte att bara dra. Ska du in, så är det ända in du ska.

Ligger hemma just nu och är fett emo. Jag hatar alla och hoppas alla hatar mig tillbaka. Puss till Madeleine och Angelica som orkar endå.. Ska snart ut och tralla hade jag tänkt. Själv denhär gången också, tyvärr. Fick massa pengar nyss förresten! Happy.


In fucking school

Sitter i datasalen nu och har layout. Ska lära oss tuch metoden och jag kan verkligen inte den, så det är synd om mig nu.. Ska ladda ner skiten och sitta hemma och göra det. Puss på Johanna som sitter hemma och är sjuk också!
Vi hörs senare, PUSS

Wednesday september 9

Morning sötsaker!
Vaknade för inte alls så länge sen, så jag ligger fortfarande kvar i sängen. Börjar 10.25 idag läste jag någonstans, vilket är jävligt nice! Trodde jag hade försovit mig, men icke. Då kommer jag i tid iallafall.
Idag har jag ingen aning om vad som händer, som vanligt. Ska passa på att plugga lite då kanske? LÖK.

Get to the start! C to the iao.

Better looking, better life. Right?


She's nothing like a girl you've ever seen before

Vad har jag gjort idag? Jag har städat hela mitt rum, så mycket det går. Möblerat om och flyttat in nya saker, nice! Tagit ner foton, dragit ur spikar och hjälpt till med maten. Vad ska jag göra sen? Ut och gå. Lääääänge. Förhoppningsvis med sällskap från Johanna eller Christopher. Vad borde jag göra? Plugga ikapp matten.. Skrva klar service papperet med 20000 frågor också. Hur mår jag idag? Jag mår fett bra! Blir så jävla stolt över mig själv när jag städar och hjälper till här hemma! Vad saknar jag just nu? Kramkompis....


Mobilblogg

Ville bara se om det funkade att mobilblogga, och det funkade ju hur bra som helst verkar det som (: Nu ska jag ringa Johanna och sen mysa resten av dagen. PUSS

Jag dör lite varje gång.

Rammstein - Du hast. GRYM


What goes around, comes around. You fuck!


Better things will come togheter

Dagens bästa: Secret
Dagen person/er: Madde & Angelica <3
Dagens snälla: JAG! Köpta massa godis/chips/cola till min babe för att hon är sjuk.. Var väl snällt av mig? Lite allafall..?
Dagens borde: Plugga och komma ikapp med matten
Dagens ska: Städa och möblera om i rummet

Ligger i sängen nu och kollar på film och dricker cola. Borde komma upp härifrån och fixa iordning i rummet och sen laga mat. Men nej, jag orkar inte. Så det blir nog fan att ligga kvar här ett tag till!

What you was looking for, has been here all the time

Snart drar jag till världens bästa för att lämna massa saker jag ska åka och köpa innan, eftersom hon är sjuk. Hoppas du blir bättre av cola och choklad vännen! :)

Chilldag idag i skolan, träffade Robin ett tag på morgonen. Slutade 13.20 efter att ha stickat i typ en timme på materialkunskapen, SNARK. Nej, vara en god vännina nu och sen hem och städa!
Kisses

Jag vill också ha en egen måne!

Ligger i sängen och lyssnar på Ted Gärdestad just nu. Fy fan vad guld!
"Är det inte verklighet - så drömmer jag"

Bio med Johannisen idag, funny. Brad Pitt är snüüggve!

It can only get better

Ska möta favoriten i centrum om ett tag, langa en fika på smörgåsboden, HAHA, och sen mysa vidare till pizzerian. Vi gillar't! (y) Vad som händer mer i dag är ännu inte bestämt, tror mest det blir chill.. Men det går bra det också. En sväng förbi ip och hälsa på Fevzi blir det iallafall.

Dagens roliga; Caféterian i skolan
Dagens tråkiga; Lök hemma
Dagens borde göra; Städa rummet..
Dagens höjdpunkt; Möta my baby!
Dagens feel good; Asså, brydar brydar brydar!

I need someone who needs me

Go'dagens! Satt och spelade kort i caféterian idag, efter skolan eftersom jag slutade så tidigt, med mina killar och hade as mysigt. Finns i sjön är fan roligare än vad jag trodde, eftersom jag inte spelat det på ett par år. Hem efter det, inte göra någonting alls och sen somnade jag i 2,5timmar och vaknade när C ringde. Ska ut när som helst och möta en kompis på en snackis!

Ingen nollning i morgon, vilket är synd..
Såg fram emot att se min vän gå omkring och inte veta någonting och vara aspackad. Det hade varit kul!

Något du gjorde idag; Var i huddinge centrum med Madde och Angelica i skolsyfte
Något du borde gjort idag; Pluggat matte..
Något som gjorde mig glad; Det gör mig alltid glad, bara ett litet "hej"
Något som gjorde mig arg; En "gammal vän", som alltid..
Något random; Klockan är nu 20.11 och jag saknar kärleken

GREAT FLOW

Morning! Min dag idag och jag är fätt happy.

Dagens längtan: Typ, tills mitt hår har växt ut.
Dagens to do: Ta ut linser och sen dejta kudden!
Dagens frisyr: Utsläppt i skolan, tror jag?
Dagens låt: Beautiful - Chester See
Dagens person: Brydarna
Dagens beroende: Sällskap & glada människor
Dagens jobbigaste: Att jag var sjukt trött i morse och dog i skolan och hatar mattelektionerna och hatar att ha likadan lektion i 1,5h x2.

Nu: Badrummet sen tillbaka till sängen och min godispåse. Nomnom

RSS 2.0