I won't go home without you


"It's not over tonight, just give me one more chance to make it right"

Slutade halv 11 idag, kom hem och har sovit i soffan sen dess. I like!
Min bästa vän, är världens bästa vän. Älskling, jag är glad för din skull!


Lovely

UNDERBART! Jag började för dryga halvtimmen sen och här sitter jag och har inte ens vaknat riktigt. Det är såå typiskt mig. Men what to do? Livet suger dase, life's a bitch och Therese försover sig efter en vecka i gymnasiet. Woho! Nu blir det att rusha till skolan om 20minuter då jag har gjort mig klar.

I know it's hard for you. But I don't care

Johanna, min bästa vän, älskade och andra halva byter skola i morgon. Jag är glad för din skull om du mår bra av det snyggis!

Idag hände typ the weirdes thing, jag bestämde alldeles nyss med mig själv att jag ska städa mitt rum när jag kommer hem igen efter en springtur. Jag är fan inte den som är den, men rent och fint, det är nice. Längtar tills jag får göra om helt härinne. Less på blått asså.

Onsdag

Började 11.20 idag, NICE! Slutade tidigare också, ännu mer nice.
Ska ta med mig datan och lägga mig i soffan med lite nudlar och sen ligga där resten av dagen <3 Jag gillar oddsen på den du..

Tisdag 13.25

Slutade halv 11 idag, NICE! Var med på bygg's lektion en liten stund, och nu sitter jag här. Lök. Ska packa ihop träningskläder och fixa lite mat till Johanna att ta med, och sen åker jag tillbaka till skolan och hämtar upp henne om hon har hunnit sluta och sen går vi över vägen och voila! Så jävla perfekt. Och juste, har jag sagt att jag älskar mitt nya schema? Nehe, inte? I do.

7 days. Btw fick jag beröm från lärarna i bygg klassen när jag skulle visa hur man spikar, på riktigt. Är jag grym elleeeeeeh?

Weren't you the one who tried to hurt me with goodbye?

I morgon drar skolan igång igen. På riktigt den här gången. Börjar 10.30, vilket är väldigt skönt! Ska möta upp Fevzi, ha matte, lunch och sen materialkunskap. Och sen väntar återstående härliga timmar på gymmet. Herrefuckinggud vad jag <3 mitt schema!

Ikväll har det hänt massor med saker egentligen. Mest ville jag bara få fram att jag faktiskt finns här. Även för folk jag knappt känner. Jag hoppas att jag var till någon hjälp över huvudtaget. Men det kändes som att det jag ville ha sagt gick fram, och det är jag glad över. Och äntligen har jag gjort någonting åt mitt pissfärgade gula hår! Är inte längre så otroligt "hej kom och hjälp mig!" blond, vilket är skönt. (Nu kanske folk kan börja ta mig seriöst?!?!?!) Tack Johanna gumman! Bild på håret kommer när jag känner för att lägga upp någon..  Nu väntar plugg och sen sängen.

Ses imorgon sötnosar!





Why go to sleep, when there is nothing to wake up to?

Godmorgon puppies. Det blev helt andra planer igår än vad som var sagt. Det slutade med att jag kom hem blöt med bussen och som sällskap hade jag chips och cola med mig som jag inte behövt betala själv. Strax blir det duschen, sen iväg till farsta. Måste köpa en tröja som är såå söt! Och rosa. Men innan allt det ska jag dricka cola och försöka tagga till lite.



Att inse att det man en gång hade inte finns där längre, är som att få en smäll i ansiktet. Kanske inte just dig, men det vi hade. Jag är trött på att sova ensam.

If it can be broke, then it can be fixed

Helg. Inga planer alls. Lök! Får väl passa på att fixa lite med projektarbetet jag fick idag.. Funderar på att ta en promenad upp till centrum och köpa godis eller glass bara för att lata mig och slippa undan pluggandet. På en fredag liksom? Det funkar inte.. Johanna kanske frigör sig senare ikväll, men absolut ingenting bestämt.

I'm better off whitout you.
I think.

My senses don't make sense at all

Jag är en sucker för 3 saker; Glass, Johanna (<3333) och Coldplay. Dom är så jävla awesom! Kärlek.

The scientist



Fix you


Jag saknar dig, btw. Bara så du vet. Typ

Waking up in Vegas!

Är svintrött och har bråttom, så det blir ett rush-inlägg. Vaknade 6.00. Somnade om (I<3 snooz!) Johanna ringde och väckte mig 6.13. Hon kom hit. Vi stressade. Jag visste inte vad jag ville ha på mig. Vi tog bussen till skolan. Virrade runt och nervös-kedjerökte i 20min. Hittade rätt sal. Träffade Rebecka och allt var askalas resten av dagen. Mja, typ så ja. Nu sitter jag och kollar på "sagan om de bannlysta" på youtube. No life? Eeeeeeeeeh, veneee. Ska iallafall byta lite kläder nu och sen springa ut och vandra med en vän. TJAaaaaH!

RSS 2.0